• Dienst ontwerp

  Identiteit

  Een goede uitstraling van uw bedrijf begint bij uw bedrijfsidentiteit. Hyperactie ontwerpt stijlvolle logo’s die zich onderscheiden.

  • Logo
  • BrandingHet uitdragen(promoten) van je bedrijfsidentiteit.
  • HuisstijlenHuisstijl wordt gebruikt voor de visuele communicatie van een bedrijf. De huisstijl is een combinatie van ontworpen elementen, kleuren, lettertypes, logo’s en foto’s waar een bepaalde ‘stijl’ van het bedrijf uit spreekt.
 • Dienst website

  Websites

  Websites die op alle apparaten werken, van mobiel tot desktop. Hypersnelle en gebruiksvriendelijke websites voor uzelf en de bezoeker.

  • ResponsiveResponsive betekent dat je website op alle schermen goed werkt, van desktop computer tot mobiel. Je hebt één website voor alle apparaten. Die website wordt afhankelijk van de grootte van het scherm telkens anders ingedeeld: een optimale weergave op elk toestel.
  • SEOSEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands vertaald word naar Zoekmachine Optimalisatie. Simpel gezegd houd dit in dat je een website optimaliseert voor de zoekmachines, om zo beter gevonden te worden.
  • WordpressWordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u gemakkelijk een website kunt beheren. Daarbij moet gedacht worden aan het toevoegen van afbeeldingen en het aanpassen van teksten.
  • HostingHosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Zo is uw website altijd online en te zien over de hele wereld.
 • Dienst drukwerk

  Drukwerk

  Soms is het gewoon fijner om iets vast in uw handen te hebben. Laat een goede eerste indruk achter met een visitekaartje, flyer of brochure.

  • Flyers
  • Posters
  • Brochures
  • Visitekaartjes

Werk

Bekijk een selectie van het werk waar Hyperactie trots op is:

Level Complete

Website voor internationaal schoolproject

Level Complete is een Europees samenwerkingsproject tussen het Nederlandse Roelof van Echten College en twee scholen uit Italië en Polen. Voor dit project heb ik een website gemaakt die uitleg geeft over het project en waar betrokken en geïnteresseerde leraren informatie kunnen uitwisselen en met elkaar kunnen discussiëren.

Verschoor verf en behang

Responsive website met filter techniek

Voor Verschoor verf en behang uit Luttenberg mocht Hyperactie de nieuwe website maken. Met het gebruik van filters kun je nu gemakkelijk het behang vinden dat bij jouw smaak past. Daarnaast staat de website vol met inspirerende verhalen en tips om je eigen huis stijlvol in te richten.

Wederopbouw van Salland

Wederopbouwperiode in kaart brengen

Stichting Sallands Erfgoed houdt zich al jaren bezig met het behoud van Sallands cultureel erfgoed. De stichting had een nieuwe website nodig voor een project voor het behoud van wederopbouwboerderijen in Salland. In opdracht van de stichting heb ik een website gemaakt die de wederopbouwboerderijen overzichtelijk in kaart brengt.

Haarlerbergloop

Website voor populaire crossloop

De Haarlerbergloop is met ruim 1000 deelnemers een begrip in het Sallands Cross Circuit. De website van de Haarlerbergloop was echter gedateerd en zodoende werd mij gevraagd of ik een nieuwe website kon maken. In samenwerking met Michiel Jansen, die de huisstijl op de schop heeft genomen, heb ik een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

Gerade Aus!

Responsive 'one pager'

Voor dit nieuwe festival heeft Hyperactie de website gemaakt. GERADE AUS! is een alternatief muziekfestival dat het beste omschreven kan worden met de volgende woorden: vuig, energiek, dansbaar en industrieel. De website moest deze sfeer communiceren en tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk zijn.

De Droadnagel

Responsive 'one pager'

Voor café ‘De Droadnagel’ heeft Hyperactie de website een flinke update gegeven. Onder de motorkap is de website compleet vernieuwd. Daardoor is de website nu een stuk sneller, zelfs wanneer je geen hypersnelle internetverbinding hebt. Maar ook aan de oppervlakte zijn er aanpassingen gedaan. Zo zijn de blokjes ‘iets te vieren’ en ‘afhaal’ toegevoegd.

Ben je benieuwd wat Hyperactie voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.